Logo Emerald (Ebuurt) Amsterdam
14:47 | 03-09-2014

Start presale zaterdag 27 september

Kom naar de start presale op zaterdag 27 september!
Naar aanleiding van de vele enthousiaste reacties en inschrijvingen op de website van het project Emerald in Amsterdam Zuidoost, is besloten om op zaterdag 27 september te starten met de presale van de woningen uit de 1e fase.


Locatie: BAM Woningbouw, Elsrijkdreef 207, Amsterdam
Tijdstip: van 11:00 - 15:00 uur

Tijdens de presale is de verkoopdocumentatie beschikbaar en staat het verkoopteam klaar om je te informeren over de woningen. Ook kun je advies inwinnen over de financiering van een woning in Emerald.

 Echt thuis in Emerald
Langs het groene talud van de Daalwijkdreef, komt nieuwbouwwijk Emerald. Een gemoedelijke woonwijk met 70 koophuizen, zes appartementen en honderd vrije sector huurwoningen. Letterlijk een kleurrijke wijk, want de bakstenen, gevels en daken van de rij- en tweevonder-een-kapwoningen hebben verschillende kleuren. In de gevels vormen de ramen een gevarieerd patroon, waardoor ieder huis er anders uit ziet. Zo ontstaat er variatie in het straatbeeld en een gezellige sfeer. Een echt thuisgevoel in een prettige, groene woonomgeving!

Woonsfeer
De variatie in huizen is gebaseerd op vier verschillende woonsferen, namelijk; Free, Family, Dutch en Modern. Deze sferen worden gecreëerd doordat er bij ieder huis andere materialen worden gebruikt en andere elementen worden toegepast. De woningen hebben drie verdiepingen die je naar behoefte kunt indelen. Wil je twee, drie, vier of vijf slaapkamers of liever één grotere slaapkamer in combinatie met een werkkamer en inloopkast? In Emerald is van alles mogelijk!
Ook kun je kiezen waar in huis de badkamer en de keuken komt, de keuzemogelijkheden verschillen per woning. Je vindt ze terug in de woonplanner.

Woonplanner
Met de woonplanner op onze website kun je vanaf zaterdag 27 september bekijken waar je wilt wonen en welke sfeer en indeling jou het meeste aanspreekt. Je kunt een keuze maken op de plattegrond voor een locatie en ziet dan meteen wat de mogelijkheden zijn op die plek. Of je geeft aan wat je wensen zijn en ziet meteen op welke locaties in de wijk dat kan. Zo krijg je een helder beeld van de keuzemogelijkheden. In de woonplanner zijn de voorkeuren van belangstellenden die de woonwens enquête hebben ingevuld, al meegenomen.

Kortom, reden genoeg om een kijkje te komen nemen om te zien wat Emerald jou te bieden heeft! Wij hopen je te ontmoeten tijdens de presale op zaterdag 27 september!