Logo Emerald (Ebuurt) Amsterdam
08:59 | 15-12-2015

Emerald volledig uitverkocht!

De afgelopen maanden is Van de Steege makelaars erg druk geweest met de verkoopgesprekken voor fase 2, Dit heeft erin geresulteerd dat inmiddels ook alle woningen van deze fase in Emerald zijn verkocht. 

Voortgang bouw
De bewoners van fase 1 krijgen naar verwachting de sleutels van hun nieuwe woning in het 1e kwartaal van 2016. De bouw van de woningen in fase 2 is gestart in oktober jl. Deze woningen worden naar verwachting rond de zomer van 2016 opgeleverd. Hiermee zullen eind 2016 alle nieuwe bewoners van Emerald hun intrek hebben genomen.

Emerals id uitverkocht!

Take Me Outside
Wil jij straks een leuke tuin bij je huis en heb je geen idee hoe je dit aan moet pakken? Of ben je gewoon te druk om alles zelf uit te zoeken? Wil je gras, een vijver of je eigen fruitboom misschien? Met Take me Outside maak je snel en gemakkelijk gratis je eigen tuinontwerp terwijl je gelijk ziet wat alles kost! Een collectie van voorbeeldtuinen op de website van Take me Outside zorgt voor inspiratie. Take me Outside legt de tuin voor je aan, zo is voor jou het modderbad en de zandbak verleden tijd en de housewarming mét barbecue een feit.

Voor de bewoners van Emerald is er een speciale projecttuin gemaakt. Will je hier meer over lezen, klik dan hier.

Ander aanbod
Heb jij niet je droomwoning gevonden in Emerald of heb je net achter het net gevist? AM ontwikkelt ook op diverse andere locaties in Amsterdam. Hieronder tref je een kort overzicht aan van projecten die volgend jaar in verkoop gaan:

Banneplein
Appartementen in Amsterdam-Noord
 
Banneplein is de naam van de nieuwste ontwikkeling in Amsterdam-Noord. In het verlengde van het Banne Centrum, wordt in het talud van de IJdoornlaan tussen het Parlevinkerpad en Statenjachtstraat aan het Banneplein het nieuwe Banneplein gesitueerd. Banne Binnen CV werkt in samenwerking met het stadsdeel Amsterdam Noord aan de ontwikkeling en realisatie van studio's en 2-, 3- en 4-kamer appartementen (ca. 235 stuks) en grondgebonden eengezinswoningen (ca. 24 stuks).  Kijk ook eens op de website van de nieuwste ontwikkeling in Amsterdam-noord (www.banneplein.nl) en meldt u aan als geïnteresseerde!

Zuidas Blok 4
Appartementen op de Amsterdamse Zuidas
 


Zuidas Blok 4

Zuidas Blok 4 is de naam van de nieuwste ontwikkeling op de Amsterdamse Zuidas. Blok 4 wordt de nieuwste woontoren en zal met zijn 21 verdiepingen hoogte, zal een bijdrage leveren aan de skyline van de Zuidas.  Blok 4 heeft een breed aanbod van 3-kamerappartementen van ca. 65m² tot topappartementen vanaf ca. 250m² tot wel 314m². In totaal zullen er 59 koopappartementen komen, naar verwachting start de bouw in het voorjaar van 2016 en zal rond diezelfde periode gestart worden met de verkoop. Voor meer informatie over blok 4 is te vinden op www.zuidaswonen.nl, wanneer u zich aanmeldt als geïnteresseerde, houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen.

[email protected]
Zelfbouwkavels in Amsterdam-Noord


Create@Noord

Het Noorderkwartier is een verrassend mooi stukje onbebouwd Amsterdam binnen de ring. Create uw droomhuis @Noord op één van de 24 zelfbouwkavels en geniet straks van een grote stadswoning met een prachtige voor- en achtertuin. Groot of groter. Aan u de keuze. De kavels van de stadswoningen zijn circa 5,40 meter breed. Wel zijn er spelregels voor de bebouwing vastgelegd in het zogenoemde  ‘kavelpaspoort’. Verder bent u vrij om een huis te ontwerpen en te bouwen zoals u het wilt.

Amsterdam Woont
Zit tussen bovenstaand aanbod niet wat jij zoekt? Geen probleem, nog nooit was het zoeken van een nieuw huis in Amsterdam zo eenvoudig. Dat is te danken aan de website www.amsterdamwoont.nl. Deze website bundelt het nieuwbouwaanbod in de hoofdstad en volgt het nieuwbouwnieuws op de voet. Via een overzichtelijke zoeker vindt u de nieuwbouw koop- en huurwoningen die bij u passen. Wellicht vind je hier wel jouw toekomstige droomwoning schrijf je nu in!