Logo Emerald (Ebuurt) Amsterdam

Emerald

Betaalbaar, rustig en gevarieerd

Een betaalbaar huis met een tuin, in een rustige en gevarieerde buurt met veel groen. Het doet denken aan vroeger, maar in Emerald is het helemaal van nu. Want daar, in de E-buurt in Amsterdam Zuidoost, krijg je alle vrijheid om van je huis echt jóuw thuis te maken, aangepast aan jouw woonwensen en leefstijl.

Zoveel wensen, zoveel woningen

Emerald krijgt vooral gezinswoningen (rijwoningen en tweekappers), maar ook appartementen. Kies je voor een gezinswoning, dan kun die naar eigen wens de woning indelen. Twee, drie, vier of vijf slaapkamers? Of één grote slaapkamer met inloopkast en een werkkamer? Het is allemaal mogelijk. Ook bepaal je zelf waar de keuken en de badkamer komen. Tevens zijn in de v.o.n.-prijs de keuken en badkamer inbegrepen.

Enthousiaste buren

Emerald ligt in de E-buurt, een kindvriendelijke wijk in Amsterdam Zuidoost met veel groen en talrijke speelplekken. Gezinnen, singles, studenten en ouderen met talrijke culturele achtergronden hebben hier hun thuis gevonden. En dankzij het enthousiasme van velen van hen is de E-buurt geworden wat zij nu is: groen, ruim, betaalbaar

Emerald wordt een mooie, nieuwe woonwijk tussen de Daalwijkdreef en Egoli
in de E-buurt in Amsterdam Zuidoost. Het wordt letterlijk een kleurrijke buurt, want het ontwerp van Steenhuis Bukman Architecten biedt een divers aanbod van woningen met verschillende woonstijlen. Het wordt een gevarieerde, gezellige buurt, met in totaal 176 woningen, waarvan 100 (vrije sector) huur- en 76 koopwoningen. De koopwoningen bestaan uit 70 mooie, grondgebonden woningen En daarnaast komen er nog 6 appartementen verdeeld over twee kleine complexen.

Naast dit aanbod worden er losse kavels verkocht vanuit de gemeente Amsterdam Zuidoost, meer informatie hierover is te vinden op: www.zuidoost.amsterdam.nl/wonen/droomzone. De huurwoningen in het project betreffen allemaal vrije sector huurwoningen, op de website www.hureninemerald.nl kan je je hier alvast voor inschrijven.

Woonsferen

Emerald wordt letterlijk een kleurrijke wijk, want de gevels en daken van de rijwoningen en tweekappers krijgen verschillende kleuren. Variatie is het toverwoord in Emerald. Aan de basis van die variatie liggen vier verschillende woonsferen: Dutch, Family, Modern en Free. Deze sferen worden opgeroepen door bij verschillende woningen steeds andere materialen, elementen en kleuren toe te passen, en door een afwisseling in ramen en kozijnen. Per woning levert dit een andere uitstraling op, waardoor een levendig straatbeeld ontstaat.

Klik op de afbeelding om te vergroten

Woonplanner

De keuzevrijheid blijft bij de rijwoningen en tweekappers van Emerald niet beperkt tot woningtype en woonsfeer. Als je eenmaal een huis hebt uitgekozen, heb je alle vrijheid er nog meer jouw huis van te maken. Zo kun je de drie verdiepingen helemaal naar eigen behoefte indelen. Wil je twee, drie, vier of vijf slaapkamers? Of liever één grotere slaapkamer in combinatie met een werkkamer en een inloopkast? Het kan allemaal. Ook kun je kiezen waar in huis de badkamer en de keuken komen. Hoe het werkt? Ga naar de woonplanner en ontdek de mogelijkheden. Je krijgt dan al snel een helder beeld van jouw toekomstige huis.

De woonplanner werkt twee kanten op. Je kunt keuzes maken en aangeven wat je wensen zijn, waarna je ziet op welke plekken je die woondromen kunt waarmaken. Maar het kan ook andersom: je kiest een plek in de wijk en ziet wat de mogelijkheden op die plek zijn. Hierover tref je aan hoe je de woonplanner doorloopt.

Woonplanner

Klik op de afbeelding om te vergroten