(Ontvangt u deze nieuwsbrief in vreemde opmaak of zonder afbeeldingen? Klik hier voor de online versie.)

 

Presale Emerald gestart!

Geachte {Aanhef} {Tussenvoegsel} {Naam},

Afgelopen zaterdag zijn wij onder grote belangstelling gestart met de presale van de woningen uit de 1e fase in het project Emerald. Heb je de presale gemist en wil je graag meer informatie over de woningen in het project? Je kan de brochure bij Van de Steege makelaars opvragen of online bekijken op de website. Benieuwd hoe jouw ideale woning eruit kan komen te zien, ga dan nu al aan de slag met de woonplanner op de website. Vanaf woensdag 1 oktober 17:00 uur heb je een week lang de tijd om deze in te vullen en jouw gepersonaliseerde woonplanner als pdf naar jezelf te sturen, een kopie hiervan wordt naar de makelaar verstuurd. Alle ingevulde gepersonaliseerde woonplanners die tot woensdag 8 oktober 17:00 uur zijn binnengekomen, worden meegenomen in de eerste toewijzing. De gepersonaliseerde woonplanners die na 8 oktober 17:00 uur binnenkomen, worden op volgorde van binnenkomst na deze eerste toewijzingen behandeld.

Woonplanner

Met de woonplanner kan je bekijken waar je wilt wonen en welke sfeer en indeling jou het meeste aanspreekt. Je kunt een keuze maken op de plattegrond voor een locatie en ziet dan meteen wat de mogelijkheden zijn op die plek. Of je geeft aan wat je wensen zijn en ziet meteen op welke locaties in de wijk dat kan. Zo krijg je een helder beeld van de keuzemogelijkheden. Naast de sfeer kan je de woning naar behoefte indelen. Wil je twee, drie, vier of vijf slaapkamers of liever één grotere slaapkamer in combinatie met een werkkamer en inloopkast? In Emerald is van alles mogelijk!
Ook kun je kiezen waar in huis de badkamer en de keuken komt, de keuzemogelijkheden verschillen per woning. Je vindt ze terug in de woonplanner.

Je hebt dus vanaf woensdag 1 oktober 17:00 uur een week lang de tijd om de woonplanner in te vullen en mee te gaan in de eerste toewijzing van de woningen. Uiteraard kan je na deze tijd ook de woonplanner invullen maar kan het zijn dat jouw droomwoning niet meer beschikbaar is.

Kortom, reden genoeg om snel eens een kijkje te nemen op de woonplanner of de brochure aan te vragen bij de makelaar!

Met vriendelijke groet,

Namens het verkoopteam Emerald
Janine Vieveen

ERA van de Steege Projectmakelaars
Buikslotermeerplein 418
1025 WP Amsterdam
T: 020-4357040
E: [email protected]

 
 
 

Heeft u geen interesse meer in deze nieuwsbrief?
Schrijf u dan hier uit voor de nieuwsbrief.

 
 

Volg AM via Twitter: twitter.com/InspiringSpace
Al het actuele aanbod van AM vindt u ook op Niki.nl